Over mij

 

Mijn naam is Ingrid Palmen.

In mijn leven heb ook ik de nodige obstakels moeten overwinnen wat me veel levenservaring en levensgeluk heeft opgeleverd. Humor en cynisme hielden me tijdens moeilijke levensmomenten en gebeurtenissen op de been. Met vallen en opstaan ben ik geworden wie ik nu ben.

Ik ben een evenwichtig persoon geworden met een eigen mening, een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen. Dat gun ik iedereen toe!

 

Mijn levensmotto is dan ook:

"De kunst van het leven is om uit iets negatiefs iets positiefs te halen."

 

 

In mijn praktijk vind ik het belangrijk om naast de benodigde diepgang ook humor te gebruiken tijdens de sessies. Humor maakt de vaak moeilijke en emotionele gesprekken luchtiger waardoor ze draaglijker worden.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zuid te Sittard als maatschappelijk werker. Omdat ik meer wilde leren over de dynamiek tussen mensen besloot ik de studie toegepaste en specifieke begeleidingsmethoden te gaan volgen aan de Interactie-Academie te Antwerpen. In 2008 ben ik daar afgestudeerd als gezinstherapeut en in 2012 als systeem theoretisch counselor.

In 2009 ben ik begonnen met mijn praktijk. In de afgelopen jaren heb ik diverse mensen mogen begeleiden. Ze ontdekten mij via mond-op-mondreclame, via mijn site, via de WMO, PGB en via diverse hulpverleningsinstanties.

Contact Information

Telefoon: 06-50251578

Email:  info@moveogezinscoaching.nl

 

Interessante Links

Systeemtherapie

Systeemtheoretische counseling

Interactie-academie Antwerpen